Loading...
Home 2022-10-13T14:45:35+00:00

Graphic Design & Production

Busybee biedt creatieve diensten aan in de grafische sector, zowel voor print als voor online-diensten: ontwerpen, uitvoeren en aanleveren van allerlei producten en diensten om te communiceren. Van visitekaartjes over folders, brochures, magazines, boeken en rapporten enerzijds tot e-mail campagnes, digitale publicaties en websites anderzijds. Maar eveneens posters, roll-ups tot volledige standen voor beurzen, seminaries en conferenties.

Onze projecten
0+
projecten per jaar
0+
tevreden vaste klanten
0+
jaar ervaring

Onze troeven

The details matter. A lot.

Le contenu vient avant le design. Un design sans contenu n’est pas un design, c’est une décoration.

— Jeffrey Zeldman —

Vakmanschap

Meer dan 30 jaar ervaring in de sector levert niet enkel kennis op, maar zorgt vooral voor doorgedreven vakmanschap. Zoals de meeste sectoren is ook de grafische sector de laatste decennia enorm gewijzigd. En deze evoluties volgt busybee nog steeds op de voet. De kennis van oude technieken draagt ook bij tot een grondiger inzicht in de hedendaagse manier van denken en werken. Niet alleen voor de zaken die we zelf doen, maar ook voor de taken die we uitbesteden. Minder vaak gebruikte en gekende functies in bestaande softwareprogramma’s worden zo breed mogelijk toegepast om onze taken te vergemakkelijken en te standaardiseren. En aldus maximale efficiëntie- en vooral tijdswinst op te leveren. Dit komt niet alleen onszelf maar vooral onze klanten ten goede.

Service

Met een klein team doen we bij Busybee niet alles zelf. Verschillende taken in het proces van de grafische communicatie vragen andere, specifieke vaardigheden. Voor taken zoals copywriting, vertalingen, fotografie, gespecialiseerde illustraties, allerhande drukwerk, logistiek en uitleveren, doen we beroep op derden. Maar wat we uitbesteden, wordt wel door ons professioneel begeleidt en opgevolgd. Hiervoor werken we dan ook samen met betrouwbare partners, die eveneens specialist zijn in hun vakgebied. En sommige van deze collega’s maken dan ook wederzijds gebruik van de diensten van Busybee.

Design can be art. Design can be aesthetics. Design is so simple, that’s why it is so complicated.

— Paul Rand —

Flexibiliteit

Communiceren is mogelijk op ontelbare manieren. Voor de meeste hiervan kan Busybee u hulp bieden. Als klant bepaalt u zelf welke taken u ons wil toevertrouwen. Ons een project volledig laten uitwerken van A tot Z, of zelf – al dan niet intern – zorgen voor bepaalde elementen en de rest door ons team laten uitvoeren. Alles is mogelijk en bepalen we samen tijdens de voorbespreking van uw project, in alle openheid.

Toepassingen

Logo ontwerp    Huisstijl    Advertenties    Presentaties
Folders, flyers, brochures, rapporten, boeken,…    Nieuwsbrieven en magazines
Illustraties en infographics    Evenement communicatie    Promotionele acties    Webdesign

Bekijk onze projecten
» Enkele voorbeelden van ons werk «

Referenties

Contact

 

BUSYBEE bvba
Office
Leuvensesteenweg 643 · 1930 Zaventem · België
Administration
Boesbergstraat 12 · 1933 Sterrebeek · België

Ontdek ook onze aanvullende diensten:

Op maat ontwikkelde routes en roadbooks voor verschillende toepassingen

  • Toeristische rally’s voor clubs & verenigingen
  • Testritten & autopresentaties
  • Teambuilding & bedrijfsevenementen
  • Plezierwedstrijden & Zoektochten

www.viaflavia.be